TORNA EL CASAL D’ESTIU ESPORTIU!

Aquest estiu 2021, torna el Casal d’Estiu Esportiu del Club Futbol Tordera. Sota el lema “Molt de futbol” el casal d’estiu torna com l’espai referent per l’esport torderenc.

 
Aquest és el full d’inscripció:

INSCRIPCIO-CF-TORDERA Casal Esportiu amb TELF

Molt de futbol però també de molts dels esports. I és que el casal esportiu de referència torna a Tordera. Des del 28 de juny i fins el 31 de juliol de l’estiu del 2021, tots els esports seran protagonistes al Casal Esportiu.

Des del Club Futbol Tordera hem treballat per presentar una programació oberta a tothom: des dels que juguen habitualment a futbol fins als que practiquen altres esports. El casal és una zona de lleure, aprenentatge i la millor forma de gaudir l’estiu. Activitats com bàsquet, bitlles, piscina, beisbol, tennis, ping-pong o futbol són els protagonistes d’aquest estiu.

A més, aquest any hi ha un 25% de descompte pels germans. Aquesta és la informació del casal:

Per a més informació, es poden dirigir a les oficines del club (Camp Municipal d’Esports de Tordera). Les inscripcions es poden fer descarregant el document adjunt i entregant-lo a les oficines del club. Les places quedaran tancades un cop s’esgotin.

EDAT DELS NENS/NENES: El nostre Casal va dirigit a nens i nenes d’entre 5 a 15 anys. Nascuts/nascudes entre l’any 2006 a 2015 (ambdós inclosos).

MONITORS: Els nostres monitors i monitores són entrenadors i entrenadores del nostre Club, amb una llarga experiència en el món de l’esport, amb titulació i inscrits en el ROPEC – Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya.

OBJECTE – ESPORTS: El futbol serà l’esport principal i central del Casal, juntament amb d’altres esports. També es practicaran esports com: bàsquet, tennis, bitlles, handbol, voleibol, tennis taula, atletisme, etc.

PISCINA: Hi haurà activitats aquàtiques, en piscina pròpia o a la piscina municipal (segons disponibilitat – a dia d’avui encara no es coneix si la piscina municipal podrà ser utilitzada pel casal).

EXCURSIONS: Es duran a terme excursions pel nostre entorn; riu Tordera, parcs i jardins, espais naturals, etc…

NOVETAT 2021 – LLENGUA ANGLESA: Aquest any, algunes activitats de jocs/esports que es realitzin durant la setmana seran amb llengua anglesa. D’aquesta forma, a través de la pràctica del joc i l’esport, s’introdueix l’anglès.

RESERVES: Les reserves podran realitzar-se fins a exhaurir les places. Perquè la reserva sigui confirmada, caldrà presentar la inscripció i dipositar un mínim de 50€ o la totalitat del preu/quota, de forma presencial o en el c/c del Club a nom del jugador/a. El pagament de la totalitat del preu/quota del Casal s’haurà de realitzar abans del 18 de juny, en cas contrari, la reserva quedarà invalidada i es perdrà el dipòsit  (no hi ha dret a devolució del dipòsit-reserva).

REUNIÓ INFORMATIVA: Entre el 18 de juny i 25 de juny es durà a terme una reunió informativa per explicar els eixos principals del Casal i resoldre dubtes que sorgisin. 

 

Read Previous

NOVA MODIFICACIÓ DEL PROTOCOL COVID-19

Read Next

ARRIBA EL NOU TORNEIG 5X5 A TORDERA