NOVA MODIFICACIÓ DEL PROTOCOL COVID-19

2 acompanyants per jugador menor d'edat. Entrada lliure pels socis.

Des d’aquest mes d’abril del 2021, s’aplica una nova modificació al protocol COVID-19 del Club Futbol Tordera. Enguany, Ajuntament de Tordera i Club Futbol Tordera han acordat una flexibilització de les mesures referent en l’entrada pels menors d’edat. 

Mentre que fins ara tan sols podria entrar un únic acompanyat per jugador menor d’edat o futbol formatiu, des d’aquest abril poden entrar fins a 2 acompanyants per jugador. A més, tots els socis i sòcies jubilats i individuals podran accedir lliurement al Camp Municipal d’Esports de Tordera, sense interferir en el nombre d’acompanyants. Per fer-ho, tan sols caldrà presentar el carnet de soci. Quant als no-socis, doncs, tan sols poden entrar dues persones per jugador/a i hauran de comunicar-ho prèviament al responsable de cada equip especificant nom, cognom i número de telèfon.

Tot i aquest canvi en l’entrada, cal tenir en compte que a l’entrada es farà control de temperatura i desinfecció. És obligatori l’ús de la mascareta en tot moment. Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre diferents bombolles de convivència. La grada segueix tancada d’ús exclusiu pels equips.

Aquests són els protocols a seguir en cas de partits menors d’edat o futbol formatiu i partits de 2ª i 4ª catalana. 

Read Previous

(TU)RDERA: FES-TE SOCI!

Read Next

TORNA EL CASAL D’ESTIU ESPORTIU!