Fem poble

La vila que ens ha vist néixer, que ens acull des de fa més de 100 anys i que permet a persones de totes les edats, gaudir del nostre esport, el futbol.

El Club Futbol Tordera forma part d’un teixit associatiu que és un dels pilars del nostre poble. Per això, creiem que l’objectiu és ser, davant de tot, un club de poble i pel poble: per fer gaudir i aprendre des de la proximitat.

És per tot això que des del club volem emprendre activitats obertes a tots els torderencs i torderenques. Sempre, amb una voluntat social i per tal de posar el nostre granet de sorra al poble al que formem part. I reivindiquem que, tal i com la denominava l’escriptora torderenca Felicita Sagrera; Visca “Tordera vila estimada”!.

 

BARRAQUES TORDERA '19

El Club Futbol Tordera va ser present a la Festa Major de Tordera 2019. Aprofitant el canvi de localització de la zona de concerts, des del Club ens vam sumar a un esdeveniment que va fer moure tot un poble. 

Així, doncs, membres de la junta, entrenadors i pares i mares del club van preparar la barraca del la nostra entitat per a poder gaudir al costat de tots els torderencs i torderenques dels dies de major celebració del poble.

Volem agraïr, un coup mes, a Tota la gent que va fer possible el funcionament de la Barraca i a tots els que ens van recolzar des de fora de la barra! Va ser màgic!

DIADA 31 OCTUBRE

El passat 31 d’Octubre del 2019, el Camp Municipal d’Esports del municipi va acollir la Diada del 31 d’Octubre, organitzat des del Cub Futbol Tordera

Durant tota la tarda, l’equip d’entrenedors va preparar una sèrie d’activitats de futbol per tot el camp de futbol, la qual va rebre una gran assistència dels jugadors i jugadores del club però també grups d’amics i amigues que mai abans havien probat l’esport a les nostres intal·lacions.

L’activitat central de la tarda va ser el Túnel del Terror. Des del Club vam dissenyar, decorar i realitzar un recorregut terrorífic gratuït per dins les instal·lacions dels vestuaris de la piscina municipal. L’acte, que va tenir una gran acollida entre públic de totes les edats, va comptar amb un servei de bar amb llaminadures per omplir una porteria sencera!

Esperem que tothom qui es va poder apropar gaudís tant com ho vam fer organitzant-ho! Gràcies als que ho han fet possible, seguirem preparant més activitats obertes a tothom!