Obert el campionat digital del FUTMONDO!

El Club Futbol Tordera segueix adaptant-se a les noves tecnologies i fa un pas més dins la immersió digital de l’esport a través d’una nova iniciativa. Amb la voluntat d’apropar l’esport a les tecnologies, igual que ho han fet grans clubs amb els e-sports (competicions de videojocs electrònics), l’entitat torderenca vol interactuar amb els jugadors, jugadores i entrenadors d’una forma molt propera. El Club ha anunciat la creació d’una lliga privada en el joc per a dispositius electrònics anomenat “Futmondo”. El joc consisteix en el fitxatge de jugadors de màxima categoria i l’elaboració d’un 11 inicial. Cada setmana, i seguint en temps real els resultats de la Lliga Santander, els usuaris han de preparar una alineació a través de jugadors que, al final del partit, reben una valoració que atorga punts a l’usuari. El funcionament és senzill: qui tingui més punts acumulats al final de la jornada, és el vencedor.

El desenvolupament del joc, intuïtiu i per a totes les edats, es motiva també pels premis mensuals. El Club Futbol Tordera donarà premis, ja siguin virtuals o físics, a l’usuari que encapçali la classificació cada mes.

A més, Ràdio Tordera col·laborarà en l’esdeveniment. Cada setmana, des de TikTok i a la nova edició del Bon dia Menuts, es dedicarà un espai actualitzat i de seguiment dels millors fitxatges de la setmana, l’usuari amb més punts o els casos més sonats. 

La competició digital està oberta a tothom. Per a participar, només cal posar-se en contacte amb el Club Futbol Tordera a través de les xarxes socials i demanar el codi d’accés. El joc és gratuït i es pot trobar a totes les plataformes digitals.

Read Previous

PROTOCOL COVID-19

Read Next

El Cadet A aconsegueix l’ascens a primera