El Cadet A aconsegueix l’ascens a primera

El Cadet A del Club Futbol Tordera, que va aconseguir acabar líder la passada temporada, aconsegueix l’ascens a primera divisió.

La temporada 2019-2020, que va haver-se d’interrompre i donar per acabada al mes de març, va comportar el truncament de l’activitat esportiva en totes les categories de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Malgrat l’èxit absolut de l’equip del Cadet A, que estaven fent una campanya històrica, en aquell moment no se’ls va concedir l’ascens. Aquesta decisió, però, ha estat rectificada recentment.

Fa pocs dies, la FCF va comunicar al Club Futbol Tordera la decisió de concedir, finalment, l’ascens a l’equip que va emportar-se el lideratge. Un cop rebuda la notícia, acceptada pel Club i l’equip tècnic i jugadors, es va acceptar el meritori reconeixament: l’ascens a primera.

Des del Club Futbol Tordera volem felicitar públicament a tots els jugadors que han format part d’aquesta gran fita que torna el Club a la categoria que es mereix. Felicitats, també, als místers Èric Pacho i Marc Salichs pel treball desenvolupat.

Sempre endavant!

Read Previous

Obert el campionat digital del FUTMONDO!

Read Next

SUSPENSIÓ DELS ENTRENAMENTS