Inici històric dels amateurs del CFTordera

Per primer cop a la història, el primer equip i el filial del CFTordera són líders en les respectives categories i alhora.

Història per les pàgines del club. Més de 100 anys després de la fundació, l’actualitat segueix marcant un pas indescriptible per a la història del Club Futbol Tordera. Aquest inici de temporada 2022-23 ha estat un precedent històric i memorable.

I és que és el millor inici de temporada del primer equip a Segona Catalana així com també ho és pel filial de Quarta Catalana. Tots dos equips son líders de les respectives categories, cosa que també és un fet històric.

El primer equip, amb un somni de primera

 

 

 

L’equip que milita a Segona Catalana ha tancat la primera volta com a líder de la categoria. Mai abans -en el nou format de competició- l’equip havia acabat una primera volta tan amunt a Segona. En 10 partits, 7 victòries i 2 empats els situen com a capdavanters del subgrup 1B. Una lliga complicadíssima i que les xifres marquen que és la més igualada de la categoria. Només els separen 1 punt dels segons classificats i 4 del 5è. L’equip va començar sota el lideratge de Sebas Marteles i, amb el canvi per motius personals, segueix el mateix objectiu amb Jose Cáceres i Jordi Pujol a la banqueta. Un equip format per una gran part de jugadors crescuts al Club però també amb benvingudes de jugadors de molt potencial que han aterrat a Tordera aquest any.

El filial, trencant rècords. 

Per primer cop a la història recent, el filial del CFTordera segueix invicte després de 10 jornades disputades. 9 victòries i només 1 empat. De fet, han acumulat 9 victòries consecutives, fet que supera el rècord de la temporada passada (2021-22) situat en 7. Fent creixer el rècord i més el d’imbatibilitat.

Un fet que suposa que l’equip dirigit per Adrià Barceló i Gio Ferinu se situï en primera plaça en aquest tram inicial de competició. Un equip que ha renovat projecte. Després de tornar a néixer ara fa dos anys, enguany el canvi a l’equip tècnic també ha suposat un canvi de molts futbolistes que han volgut sumar-se al projecte. Com sempre, donant un espai als joves de la casa que acaben de sortir de categories formatives.

Amb això, l’amateur del CFTordera ha viscut aquest 2022 un dels millors inicis de temporada de tota la història centenària de l’entitat.