El CFTordera organitza el Nadal Solidari 2022

NADAL SOLIDARI 2022
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE CALÇAT EXPORTIU

El CF Tordera col·labora amb diverses ONG’s i entitats benèfiques que tenen per objectiu ajudar a persones refugiades, necessitades, desafavorides o amb risc d’exclusió social, i facilitar el seu desenvolupament personal i social.

Dins d’aquesta compromís social, el CF Tordera ha decidit tornar a engegar un projecte que ja es va dur a terme el Nadal passat. Enguany, novament, s’organitza una campanya per donar roba esportiva a aquestes ONG’s solidàries.

Una d’aquestes entitats, “Alcantara Family Foundation” també ens ha demanat un any més, si és possible, la donació de calçat esportiu (botes de futbol de 2a mà). S’encarreguen de fomentar l’esport entre els infants més desafavorits.

És per tot això que des d’ara, i, fins el proper dia 3 de gener de 2023, iniciem una campanya de recollida de calçat esportiu per poder fer una donació a qui més ho necessita.

Des del CF Tordera demanem a tothom que tingui calçat esportiu usat, però en bones condicions, i que no l’utilitzi, que en faci donació. Per fer-ho ens poden portarel calçat en una bossa a les oficines del Club, en horari d’atenció al públic (de dilluns a dijous de 18h a 20h), fins el dia 3 de gener de 2023.

Una vegada finalitzi aquesta recollida de calçat esportiu, el Club procedirà a donar aquest material a les esmentades entitats.

Sempre endavant!

Read Previous

Èxit total de la II Túnel del Terror

Read Next

Inici històric dels amateurs del CFTordera