HISTÒRIC INICI DE TEMPORADA DEL PRIMER EQUIP

El primer equip del Club Futbol Tordera, actualment a la categoria de Tercera Catalana, al Grup 16, ha arrencat la temporada 2019-2020 d’una forma emblemàtica. El Primer Equip no ha perdut absolutament cap partir en les 11 jornadesque ha disputat. Del total de partits, ha guanyat 9 partits i n’ha empatat dos. L’únic equip de la categoria que segueix invicte.

És una fita històrica pel club ja que és el primer cop en els 105 anys d’història del club que, segons els registres, s’aconsegueix des d’un primer equip. De fet, obrint el llibre de la història, es té coneixement d’un ascens de categoria, la temporada 93-94 a l’antiga categoria de 1ª Regional amb una acumulació de dades de victòries molt semblant. Així mateix, de forma més recent, el primer equip torderenc va encadenar 10 victòries consecutives a la temporada 2006-07.

El projecte dels entrenadors, Josep Matas “Pai” i en Marc Moles estan triomfant, també, en les estadístiques de la lliga que disputen. Actualment el Tordera és l’equip menys golejat de la categoria, amb un total de 9 gols en contra, i un dels màxims golejadors amb 28 gols a favor. En primera posició i 29 punts (7 respecte els segons classificats) l’equip torderenc, que té una gran part de la plantilla formada al club, fa una crida a donar-los suport en els propers enfrontaments per gaudir d’aquest moment històric. Amb això, us compartim el moviment de xarxes socials creat per Ràdio Tordera amb el “hashtag”: #omplimelmunicipal, per tal de fer-ne difusió i recolzar el nostre equip.

Ens hi veiem!

Read Next

EL FUTBOL, TAMBÉ ÉS FEMENÍ