ESPLÈNDID INICI DE TEMPORADA DEL CADET “A”

Els 16 jugadors que conformen l’equip, dirigir per Eric Pacho i Marc Salichs, són els actuals líders del Grup 1 de la segona divisió de la lliiga en què competeixen. L’equip, que es troba en un moment brillant, acumula 4 victòries consecutives i es troba en primera posició amb 15 punts, empatats amb el Sant Celoni “B”, del total de 14 equips que conformen la competició.

L’equip acumula un total de 5 partit guanyats i dos perduts. Amb un clar potencial ofensiu, és l’equip golejador de la lliga, amb 41 gols a favor. La solidesa defensiva també és notòria, amb 12 gols. 

De fet, les dados ho verifiquen: actualment l’equip compta amb el màxim golejador de la lliga: Mohamed Larbi (14 gols, 1 de penal, en 7 partits). També amb el tercer màxim golejador de la categoria, Tomasz Mikolaj (11 gols).

Els jugadors, Mohamed-larbi Ben, Mauro Carmona, Roger Chacón, Airam Hernández, Unai Hernández, Jan Illas, Eloi Mercader, Diego Morilla, Rafael Pérez, Anillo Piris, Alex Rodríguez, Roger Roura, Brian Andres, Arnau Ventura, Juan Carlos Vera i en Tomasz Mikolaj, seguiran lluitant aquest proper cap de setmana per mantenir el lideratge.

El proper enfrontament, doncs, el disputaran contra el setè classificat: l’Arbúcies, aquest proper dissabte a les 11:30h del matí. L’equip rival és un dels clars competidors, que tot i la seva posició, cal destacar que tenen dos partits menys que els torderencs i es troben en una lluita aferrissada a la part alta de la classificació, a només 4 punts del líder: el Cadet “A” del Tordera.

Read Previous

Propers Partits

Read Next

EL C.F.TORDERA I EL MÓN DE L’ESPORT CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA