EL C.F.TORDERA I EL MÓN DE L’ESPORT CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Des del Club Futbol Tordera ens adherim al Manifest del Món de l’Esport contra la violència masclista, que impulsa la Secretaria General de l’Esport de Catalunya.

És obvi que es tracta d’una qüestió existent i preocupant, dins la societat. És per això que, des del Club, tal i com sempre hem defensat, reivindiquem el dret a la igualtat i a eradicar, de forma urgent, qualsevol tipus de violència masclista envers les dones, sense excepcions.

Com a entitat esportiva, creiem que l’esport ha de ser un pilar fonamental per tombar qualsevol comportament masclista o violent. La tasca que ha de tenir un club esportiu com el nostre, de contínua afluència de públic davant els jugadors i jugadores del club, és i ha de continuar essent mantenir un espai repsectuós i d’aprenentatge de valors de vida i de futbol.

D’aquesta forma, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violencia envers les Dones, el proper dilluns 25 de Novembre del 2019, es presenta aquest manifest a nivell de la Generalitat de Catalunya. A través d’aquesta campanya, es fa una crida a totes les associacions, entitats, clubs o organitzacions a fer un pas més per dir prou a la violència masclista i no només combatre’l aquest dia, sinó de forma ininterrompuda durant tot l’any. L’objectiu també és denunciar-ho públicament.

Així mateix, reivindiquem de nou que el Club Futbol Tordera es mostra en suport a la causa i no permetem que al Camp Municipal d’Esports de Tordera hi hagi mai aquest tipus de violència, ni de cap altra forma.

Per tant, adjuntem l’enllaç web del Manifest a continuació, amb la voluntat de fer-ne una màxima difusió en l’entorn de tots i cadascun de nosaltres. Us animem a formar-hi part i prendre’n consciència.

MOLTA FORÇA, DONES VALENTES!

http://dones.gencat.cat/web/.content/03_ambits/violencia_masclista/25_novembre/Manifest-25N_2019.pdf

Read Previous

ESPLÈNDID INICI DE TEMPORADA DEL CADET “A”

Read Next

Tots els resultats