Suspès el Torneig 5×5

Davant les informacions generals que arriben sobre una nova onada de la pandèmia de la COVID-19, l’organització ha decidit suspendre la seva celebració.

Precaució i salut per davant de tot.

Davant de l’anunci de l’augment de casos al nostre país, així com també a Tordera, l’organització de la I edició del Torneig 5×5 ha decidit suspendre el torneig que s’estava celebrant actualment. Aquesta decisió ha estat presa conjuntament amb tots els equips participants.

Aquest dimarts 6 de juliol a la tarda, l’organització del 5×5 del Club Futbol Tordera s’ha reunit amb un representant de cada equip participant. En aquesta reunió s’ha arribat a l’acord pràcticament unànime de suspendre momentàniament el torneig d’acord amb la situació sanitària actual. Per coherència, responsabilitat i sobretot, preservar la salut dels infants i les famílies dels prop de 30 equips participants, el Club Futbol Tordera ha decidit prendre aquesta decisió consensuada.

Així mateix, l’organització ha acordat que es restablirà una nova data del torneig tant aviat com la situació sanitària ho permeti.

En qualsevol cas, en els propers dies es retornarà la inscripció feta per tots els participants.

La primera edició del Torneig 5×5 va començar el passat dimecres 30 de juny i havia de durar fins el 9 de juliol. Després de la primera setmana de torneig, l’organització assegura que bolcarà tots els esforços en restablir la normalitat. Així mateix, després de la gran acollida per part del públic, de seguida es començarà a treballar per una segona edició el proper estiu 2022.

Des del Club Futbol Tordera volem agrair la participació de tots els infants i les seves famílies. També agraïm la comprensió per part dels participants respecte la decisió de prevenir contagis de COVID-19. El Club Futbol Tordera seguirà informant a tots els interessats.

Gràcies, salut i sempre endavant!

Read Previous

I EDICIÓ DEL TORNEIG 5X5 DE TORDERA

Read Next

ANGEL MARTÍNEZ AL CASAL D’ESTIU