PRIMER EQUIP: HISTÒRIA D’UN EQUIP QUE HA FET HISTÒRIA

El primer equip del Club Futbol Tordera ha tancat, aquest passat cap de setmana, el seu millor inici de la lliga en tota la història documentada de l’entitat esportiva. Fins a 11 partits seguits sense perdre absolutament cap partit, doncs, sentenciant el millor inici de lliga. 9 victòries i dos empats.

Però aquest passat cap de setmana, dissabte 23 de Novembre, l’equip torderenc va perdre el seu primer partit en un intens derbi contra l’Hostalric At. C. Tot i lluitar fins al final, l’efectivitat no ha recolzat al Tordera que, tot i marcar tres gols, l’equip de la localitat veïna els ha superat. El resultat final va ser de 3-4. Tot i així, l’equip segueix líder de la categoria. Cal remarcar que va ser un dels partits amb més afluència de públic al Municipal de Tordera. Per això mateix, des del Club i l’equip vol donar les gràcies pel recolzament i es fa una crida a mantenir aquest nivell en els propers partits, claus pel futur de l’equip. El proper partit a Tordera serà el Dissabte 14 de Desembre contra La Batllòria.

En aquest moment, volem compartir unes paraules molt encertades del crític literari i poeta d’Estats Units, Georfe Edward: 

“La derrota no és el pitjor dels fracassos. No intentar-ho és el veritable fracàs.”

George Edward Woodberry

Read Previous

Tots els resultats

Read Next

ELS VALORS DEL BENJAMÍ A