NADAL SOLIDARI 2021- CAMPANYA DE RECOLLIDA DE CALÇAT ESPORTIU

Durant aquesta temporada, el CF Tordera ha iniciat la col·laboració amb diverses ONG’s i entitat benefiques que tenen per objectiu ajudar a persones refugiades, necessitades, desfavorides o amb risc d’exclusió social, i facilitar el seu desenvolupament personal i social.

Dins d’aquest àmbit d’actuació el CF Tordera ha decidit donar roba esportiva a aquestes entitats.

A part, alguna d’aquestes entitats, com és l’entitat “Alcantara Family Foundation” també ens demanem, si és possible, donar calçat esportiu (botes de futbol).

És per tot això que des d’ara, i, fins el proper dia 21 de desembre, iniciem una campanya de recollida de calçat esportiu (botes de futbol) per poder fer una donació a qui més ho necessita.

Demanem a tothom que tingui calçat esportiu usat, però en bones condicions, i que no l’utilitzi, que en faci donació, ens el porti amb una bossa a les oficines del Club, en horari d’atenció al públic (de dilluns a dijous de 18h a 20h). Teniu temps fins el 21 de desembre.

Una vegada finalitzi aquesta recollida de calçat esportiu, el Club procedirà a donar aquest calçat i la roba esportiva a aquestes entitats.

Tots som Club!!!

La Junta Directiva.

Read Previous

Manifest del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones

Read Next

El CF Tordera dona caixes de sabates a la Fundació Alcàntara