INSCRIPCIÓ AL CASAL D’ESTIU

ARRIBA EL CASAL D’ESTIU DEL CLUB FUTBOL TORDERA 2022

DESCARREGA LA INSCRIPCIÓ AL CASAL AQUÍ 

DURADA: Del 27 de juny al 29 de juliol. De 8.45h a 13.15h. Aquest any s’obrirà la possibilitat opcional de realitzar casal la primera setmana d’agost, sempre i quan s’arriba a un nombre mínim de places, prèvia sol·licitud i reserva.

EDAT DELS NENS/NENES: El nostre Casal va dirigit a nens i nenes d’entre 5 a 15 anys. Nascuts/nascudes entre l’any 2007 a 2016 (ambdós inclosos).

MONITORS: Els nostres monitors i monitores són entrenadors i entrenadores del nostre Club, amb una llarga experiència en el món de l’esport, amb titulació i inscrits en el ROPEC – Registre Oficinal de Professionals de l’Esport de Catalunya.

OBJECTE – ESPORTS: El futbol serà l’esport principal i central del Casal, juntament amb d’altres esports. També es practicaran esports com: bàsquet, tennis, bitlles, handbol, voleibol, tennis taula, atletisme, etc.

PISCINA: Hi haurà activitats aquàtiques, en piscina pròpia o a la piscina municipal. EXCURSIONS: Es duran a terme excursions pel nostre entorn; riu Tordera, parcs i jardins, espais naturals…

ACTIVITATS SORPRESA: Igual que l’any passat, es programaran activitats sorpresa pels participants que seran prèviament comunicades a les famílies per a confirmar assistència.

LLENGUA ANGLESA: Algunes activitats de jocs/esports que es realitzin durant la setmana seran amb llengua anglesa. A través de la pràctica del joc i l’esport, s’introdueix l’anglès.

RESERVES: Les reserves podran realitzar-se fins a exhaurir les places. Perquè la reserva sigui confirmada, caldrà presentar la inscripció i dipositar un mínim de 50€ o la totalitat del preu/quota, de forma presencial o en el c/c del Club a nom del jugador/a. El pagament de la totalitat del preu/quota del Casal s’haurà de realitzar abans del 18 de juny, en cas contrari, la reserva quedarà invalidada i es perdrà el dipòsit (no hi ha dret a devolució del dipòsit-reserva).

REUNIÓ INFORMATIVA: Entre el 17 de juny a 24 de juny es durà a terme una reunió informativa per explicar els eixos principals del Casal i resoldre dubtes que sorgissin.

DESCARREGA LA INSCRIPCIÓ AL CASAL AQUÍ 

Read Previous

INSCRIPCIÓ AL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ 2022

Read Next

Arriba la segona edició del Torneig 5×5