Es posposa l’edició del Memorial Josep Barceló

El CF Tordera, conjuntament amb l’organització de l’activitat, s’han vist obligats a suspendre el Memorial Josep Barceló 2021.

Davant la situació socio-sanitària provocada per la pandèmia, les competicions esportives s’han vist aturades durant aquesta temporada. Seguint la dinàmica de l’any anterior, la Federació Catalana de Futbol (FCF) i el Procicat recomana evitar el contacte social per minimitzar l’afectació de la COVID-19. De fet, l’any passat es va haver de donar per finalitzades les competicions sense poder-les acabar. Enguany, les previsions dels tècnics de salut de la Generalitat de Catalunya i les autoritats competents, van en una mateixa línia. 

El Memorial Josep Barceló és un torneig de gran reconeixement a nivell nacional i també amb un gran valor internacional. Centenars d’infants i les seves famílies, també assistents, treballadors professionals del món del futbol, caçadors de talents, entre d’altres, participen cada any de l’edició. Equips d’arreu de Catalunya, Espanya i al resta del món viatgen fins a Tordera per disputar aquesta celebració. Durant tot un cap de setmana el Camp Municipal d’Esports de Tordera s’omple de talent futbolístic. 

Això, però, implica indubtablement una acumulació de gent Per aquest motiu i donada la greu incertesa existent per la crisis sanitària per COVID-19, el CF Tordera es veu obligat a suspendre el XXIII Memorial Josep Barceló que estava previst celebrar el proper mes de juny, i posposa la seva celebració al proper mes de juny de l’any 2022.

És una decisió difícil, però que creiem que cal prendre davant la dificultat del moment. A partir d’aquí, seguirem treballant per poder garantir que la propera edició del Memorial Josep Barceló es pugui celebrar i sigui, com sempre, memorable per a tothom.

La Junta Directiva i Comitè Organitzador.

Tordera, 9 de febrer de 2021.

Read Previous

EL TIÓ DE NADAL ARRIBA AL CAMP MUNICIPAL

Read Next

Oscar Reche, classificat pel campionat de la Batalla de Porters SET 11