Els equips tornen a entrenar

El camp municipal d’esports de Tordera ha obert de nou les portes, des del decret de les noves mesures sanitàries. Anunciat pel PROCICAT a principi de novembre, els equips del Cliub Futbol Tordera han pogut tornar a trepitjar la gespa per entrenar.

Des de llavors, els equips de futbol han pogut reprendre l’activitat esportiva. Malgrat que la competició roman suspesa, de moment, sí que s’ha pogut seguir treballant i formant a tots els jugadors i jugadores.

Des del Club Futbol Tordera volem recalcar que es manté i es mantindrà, com s’ha fet sempre, un estricte protocol sanitari entrenant en grups bombolles i amb la màxima desinfecció possible. Aprofitem, doncs, el gran espai, els dos camps de futbol i la possibilitat de gaudir del futbol a l’aire lliure per assegurar un risc menor de contagi.

Així doncs, celebrem de nou la decisió presa pel govern, així com la represa de l’activitat esportiva. Seguirem vetllant per oferir l’espai lúdic, esportiu i educatiu que els infants es mereixen dins el nostre espa, amb la màxima protecció possible.

Així doncs, aprofitem per enviar escalf i recolzament a totes les famílies i als patrocinadors. Gràcies per seguir confiant en la gran família del Club Futbol Tordera.

Read Previous

SUSPENSIÓ DELS ENTRENAMENTS

Read Next

HORARIS ENTRENAMENT DE NADAL