El CF Tordera gaudirà d’una nova gespa i enllumenat

L’Ajuntament de Tordera va aprovar el pressupost municipal del 2021 que ha de renovar el Camp Municipal d’Esports de Tordera. 

L’equip de govern i els partits polítics van aprovar en una sessió del ple municipal d’aquest passat mes de febrer, el pressupost 2021 que ha de permetre renovar les instal·lacions esportives del Club Futbol Tordera.

Per una banda, es renovarà per complet la gespa del terreny de joc. Per altra banda, també hi haurà una renovació i millora de l’enllumenat de les camp. Es preveu que les obres s’executin durant aquest 2021. 

Aquestes diferents partides pressupostàries s’emmarquen en un apartat d’inversions de les instal·lacions municipals del 48%. De fet, celebrem, que el govern municipal hagi apostat per incrementar el 18% del pressupost local en els clubs i associacions, posant el valor el teixit associatiu del poble, del qual en forma el Club Futbol Tordera. 

El Club valora aquesta inversió com una notícia excel·lent. Per al CFTordera, la inversió en una nova gespa pel camp municipal és primordial per mantenir l’activitat. Així mateix, s’aconseguirà més seguretat en els nostres esportistes, alhora que novament es posiciona el Camp Municipal d’Esports com una de les millors instal·lacions de la comarca.

Des del Club Futbol Tordera també es vol agrair tan als partits de govern, per escoltar les demandes de l’entitat, com als partits que van recolzar aquesta proposta que ha de renovar les instal·lacions del club.

La junta directiva.

Read Previous

GUIES DIDÀCTIQUES DEL PROTOCOL COVID-19

Read Next

(TU)RDERA: FES-TE SOCI!