APUNTA’T AL FEMENÍ!

Equip Femení T.2019-2020

Comencem temporada en totes les categories. Tot i que en una situació excepcional, però absolutanment preparats per a fer front a qualsevol adversitat, s’està acabant de conformar els equips.

Igual que en la temporada passada, volem apostar pel futbol femení. Posant en valor l’esport femení, optem per donar un espai a les noies que volen gaudir del futbol alhora que aprenen. És per això que, després del bon paper de l’any passat, el futbol femení de Tordera farà un pas més en qualitat.

Equip Femení T.2019-2020

Aquesta temporada 2020-2021 l’equip femení del Club Futbol Tordera comptarà amb l’Aida Illas. La jugadora, formada al Club torderenc, ex-jugadora de l’RCD Espanyol i de l’Eastern Florida State College, torna a casa. Torna per aportar tots l’experiència i professionalitat convertint-se en l’entrenadora del femení del CF Tordera.

Amb l’objectiu de transmetre els valors i importància del futbol femení i l’esport en general, Illas encapçala l’equip amb la il·lusió de formar un grup compacte per tal de poder aprendre amb la màxima qualitat i complicitat.

Tothom qui ho desitgi, pot apuntar-se encara al futbol femení! Consulteu més informació a la web o a l”oficina del Camp Municipal d’Esports.

 

 

Read Previous

MEMÒRIA DE LA CELEBRACIÓ D’ASCENS

Read Next

PROTOCOL COVID-19