TORNEM ALS ENTRENAMENTS

La setmana vinent comencem els entrenaments del C.F.Tordera.

Atesa l’actual situació del Covid-19, el Club ha preparat una represa esglaonada de l’activitat, aconseguint així el menor contacte entre grups possible. Els entrenaments començaran per l’equip de 2ª catalana, seguit de 4ª catalana, el femení, la base i finalment l’escoleta.

Per evitar contagis de la COVID-19, assegurant la salut dels jugadors, jugadores, treballadors i treballadores i familiars, s’ha elaborat un Protocol per prevenir el coronavirus i s’han implementat tot un seguit de mesures per iniciar l’activitat de forma mes segura possible.

Un dels canvis més destacats és que els entrenaments són a porta tancada i a l’aire lliure, quelcom que permet garantir una major seguretat per tothom.

Enguany hi ha la novetat del 4ª catalana, projecte que il·lusiona epecialment al Club per aconseguir, així, el retorn del filial.

Aquest és l’horari d’aquesta propera setmana:

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

COMUNICAT OFICIAL

Read Next

COM FUNCIONEN LES NOVES QUOTES?