ELS VALORS DEL BENJAMÍ A

El futbol és tot. No es basa, simplement, en l’estona d’enfrontament futbolístic entre dos equips. Seria un error creure en això. El futbol és molt més. Des dels entrenaments, passant per les rialles del vestuari amb els companys i companyes, i fins als rivals. Ells també són part del futbol. Per això, des del Club Futbol Tordera promovem els valors de companyerisme però també de respecte cap als que també estimen el nostre esport. I aquestes paraules no són envà. 

Aquest passat cap de semana, l’equip del Benjamí A del Club Futbol Tordera, va disputar un partit, a casa, contra el Malgrat. Va ser un derbi molt disputat. De fet, el resultat final va ser de 2-2. Els dos gols del Tordera els va fer en Joel i l’Isaac. Després del partit, i per iniciativa dels entrenadors torderencs (Josep Lleonart i Domingo Motnilla) i amb el recolzament de tot l’equip de jugadors, van convidar als seus rivals a un “pica-pica”. D’aquesta forma, els jugadors del Tordera i els seus rivals, el Malgrat, juntament amb els pares i mares dels dos equips, van presentar una imatge molt emotiva. Tots junts, van acabar recuperar forces, després d’un partit tan treballat i emocionant.

És per això que el futbol no es tracta només de jugar, sinó de viure’l. Volem donar les gràcies al CD Malgrat per aceptar la petició dels nostres entrenadors, i felicitar-los de nou per promoure aquests valors. 

Això també és futbol!

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

PRIMER EQUIP: HISTÒRIA D’UN EQUIP QUE HA FET HISTÒRIA

Read Next

III JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE PORTERS