COMUNICAT OFICIAL

CANVI DE GRUP DE 2ª CATALANA

Durant aquest divendres 31 de juliol, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha oficialitzat el canvi de grup per a la propera temporada del primer equip, després del seu ascens a Segona Catalana.

En primera instància, des del club agraïm la rectificació de la Federació afavorint el retorn del primer equip del Club Futbol Tordera al grup de Girona.

Tot i que en un inici la FCF va proposar al Club Futbol Tordera formar part de la categoria de Segona Catalana grup 2, amb equips majoritàriament de l’àrea barcelonina, finalment la resolució ha acabat retornant el Club Futbol Tordera a la distribució sanitària de la regió de Girona, aproximadament.

És per això que podem certificar ja que el primer equip del Club, formarà part durant la temporada 2020-2021, en el cas que la competició comenci amb normalitat, al grup 1 de Segona Catalana. En total hi haurà 22 equips.

Volem mostrar l’agraïment per poder gaudir, un any més, de derbis contra els equips rivals directes i de rodalies de Tordera, quelcom que creiem que és sa per la competició. 

 La primera jornada es preveu pel proper 3 d’octubre del 2020 contra el Guíxols, A.D “A”. La lliga començarà a casa.

Amb tot, aprofitem per desitjar-vos un estiu on la salut els acompanyi.

Visca el Club Futbol Tordera!

#sempreendavant #somcft

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

ASSEMBLEA DE SOCIS 2020

Read Next

TORNEM ALS ENTRENAMENTS