EL CFTORDERA REP EL PREMI AL JOC NET

La Federació Catalana de Futbol ha instaurat per primera vegada al llarg de la temporada 2019-20 el Premi Joc Net -sota el paraigües de la campanya ‘TOTS SOM UN EQUIP’- amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva de manera respectuosa i no violenta

Aquest guardó ha nascut amb l’objectiu de recompensar els dos equips de cada grup de competició de futbol onze amateur masculina de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana que hagin tingut menys amonestacions i expulsions, i els quals hagin practicat un joc més net. 

El Club Futbol Tordera ha aconseguit la segona posició del Joc Net a la categoria de la Tercera Catalana grup 16. Amb un total de 79 punts, és premiat conjuntament amb el Sant Pol AT (primer classificat amb 39 punts). 

Així doncs, el primer equip aconsegueix una nova fita en aquesta temporada 19-20, amb el lideratge de la lliga, l’ascens i ara el premi al joc net.

Amb la competició finalitzada de forma anticipada a causa de la Covid-19, la FCF ja té a punt els premis de les quatre categories. El primer classificat de cada grup de lliga rebrà 1.000 euros, mentre que el segon equip obtindrà 500 euros. En total, són 111 els equips d’arreu del territori català que rebran i repartiran la suma de 82.500 euros que atorga la FCF a aquesta iniciativa. 

El Club vol felicitar públicament al primer equip per aquesta fita que mostra com la pràctica del joc net i respectuós és sinònim de bon futbol i, per tant, recompenses com el lideratge del campionat. Moltes felicitats, campions!

Els resultats es poden consultar al següent enllaç: http://fcf.cat/noticia/els-equips-del-futbol-amateur-catala-reben-el-premi-joc-net/25/06/2020

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

ARRIBA EL CASAL ESPORTIU DEL CLUB FUTBOL TORDERA

Read Next

OBERTES LES PRE-INSCRIPCIONS PER LA TEMPORADA 2020-2021