ASCENS A SEGONA CATALANA

El primer equip del Club Futbol Tordera aconsegueix l’ascens a segona catalana. 

Després de setmanes d’incògnit, aquest passat dimarts 27 de maig del 2020 la Federació Catalana de Futbol (FCF) va resoldre les competicions de futbol i futbol sala de les categories no professionals, també del futbol base. Amb la resolució final, es va certificar l’ascens del primer equip a la categoria de segona catalana.

Per una banda, doncs, la resolució dictamina que la categoria de la Tercera Catalana Grup 16, on fins ara hi havia el  nostre primer equip, acabaria amb els ascensos corresponents però sense descensos. Així és com arriba la recompensa d’aquest equip que ja ha batut rècords a la història del club, firmant una dels millors inicis. Amb una plantilla que ha lluitat des del primer moment, i garantint sempre la presència de jugadors de la casa, s’ha lluitat des de l’inici per aconseguir l’objectiu marcat a l’inici de la temporada: l’ascens. Amb això, només ens queda felicitar a tot l’equip tècnic i jugadors, per aquesta gran fita que quedarà gravada per sempre més a la gran història del nostre club.

De la mateixa forma, val a dir que la FCF ha resolt que el Cadet A del Club Futbol Tordera, que també havia quedat líder en la seva lliga, no aconseguirà l’ascens, de moment. Creiem que no és el que es mereixen, però, tot i així, volem felicitar a tots els pares, mares, familiars, jugadors i equip tècnic per la gran temporada que han fet i pel nivell adquirit. L’orgull de recuperar una categoria cadet i, que al mateix any, sigueu líders de la lliga, omple de satisfacció a tot el Club. També heu fet història. 

Finalment, el Club Futbol Tordera vol agrair la feina feta durant tota la temporada a tots els jugadors, equip tècnic, socis, seguidors i treballadors del Club que incondicionalment ho han donat tot per fer possible aquest somni. Des d’ara mateix, el Club es posarà a treballar per la propera temporada, tan pel Primer Equip com per les categories base per garantir un bon futur i aprenentatge. 

GRÀCIES PER AQUESTA TEMPORADA, ENS TORNAREM A VEURE!

#sempreendavant 

Us deixem aquí el recurs digital per consultar la resolució final i els efectes classificatoris de la temporada 2019-20

 

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Entrenament en ple confinament

Read Next

ARRIBA EL CASAL ESPORTIU DEL CLUB FUTBOL TORDERA