Entrenament en ple confinament

No ens podem aturar. No us podeu aturar.

En motiu de la pandèmia que estem vivint aquest 2020, és una obligatoreïtat quedar-nos a casa. Per nosaltres mateixos i per les perosnes que estimem. Però, seguint els ideals del Club Futbol Tordera, seguim #sempreendavant. És per això que no ens volem aturar. Volem seguir jugant a futbol.

Des del primer dia, la junta del Club, juntament amb els entrenadors, han treballat a contrarellotge per mirar de seguir endavant amb els entrenaments perquè, ara més que mai, ens necessitem moure dins un món tan aturat. Però ho fem des de la seguretat, des de casa. Per això, des de la primera setmana es va promoure els #reptesTordera: un seguit de reptes adaptats al nivell de cada categoria i adaptats a les situacions de casa. Fer tocs de pilota, control o exercici físic, han estat alguns dels exercicis que molts de vosaltres ja ens heu fet arribar per xarxes socials, seguint les directrius que us donem dia a dia.

A partir d’aquest 6 d’Abril, el CFTordera va decidir fer un pas més endavant. Gràcies a les noves tecnologies, volem seguir fent entrenaments (des de casa!) però en línia! Una sessió que es pot seguir per diferents plataformes (Skype, Hangouts…) en directe amb els entrenadors i entrenadores de cada equip. En directe, també, amb la resta de comapnys i companyes. Per això només cal tenir un dispositiu mòbil amb internet!

D’aquesta forma, volem evitar el sedenterisme i seguir fent gaudir els jugadors i jugadores, els torderencs i torderenques!

En el següent vídeo explicatiu, l’Oriol Vila dóna detalls sobre què es farà i com. A més, amb molts de premis que desvetlla aquí mateix!

Des de la junta, volem acabar agraïnt la col·laboració de pares, mares, jugadors i jugadores per la paciència i gran tasca que estan fent. També als que disputen aquest partit frenètic contra el COVID-19 a primera línia. A tots i totes: GRÀCIES, TORNAREM A JUGAR!

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

EL COVID-19 OBLIGA A SUSPENDRE EL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ

Read Next

ASCENS A SEGONA CATALANA