ETS SOCI? JA TENS EL TEU CARNET!

La nova junta del Club Futbol Tordera presenta una nova iniciativa. 

Ser soci/a d’un Club és molt significa molt més que un simple mot. Ser soci és ser partícip, de forma totalment directa, del dia a dia del club. És formar part i ser el club. Significa estimar el poble i sentir-se identificat amb un gran grup de persones que volen que el Club Futbol Tordera segueixi endavant: #sempreendavant.

A favor del sentiment d’identificació amb l’entitat futbolística del nostre poble, la nova junta ha decidit crear un carnet de soci. Una eina que faci que portem el CFTordera sempre al damunt. Sobrepassant els límits sentimentals i emocionals, el carnet dona molts avantatges. 

De fet, gràcies al carnet de soci, que és totalment personalizat, es poden aconseguir molts descomptes a Òptica Muralla per tu i per la teva família. Per aconseguir-ho, només s’ha de ser soci del Club Futbol Tordera, tenir-ne el carnet i presentar-lo quan facis la teva compra!

És una iniciativa totalment nova per tal que, quan siguem a fora i ens preguntin de quin equip som, responguem, orgullosos, mostrant el carnet de soci.

 

 

Es poden recollir des d’avui mateix a les oficines del camp municipal d’esports de Tordera.

 

 

Si ets soci, pren el teu car

PART DEL DAVANT

 

PART POSTERIOR

 

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

CARTA DE RECORD A L’ ANTONIO VILLA

Read Next

EL COVID-19 OBLIGA A SUSPENDRE EL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ