NOU PORTAL WEB DE MARXANDATGE DEL CLUB

Ja tenim a punt una web totalment renovada per a vosaltres! Voleu roba per recolzar l’equip? Voleu la vostra samarreta oficial? O potser és que el vostre fill o filla ha perdut la mitgeta? Doncs ara ho podràs aconseguir fàcilment!

La botiga online del Club Futbol Tordera és l’espai digital des d’on podeu demanar tot el material que us faci falta. Podreu trobar tota la roba necessària i complements per a estar a punt pel dia a dia del club.

Per una banda, podeu trobar l’equipament per a jugadors i jugadores a l’apartat Productes Club. Per a tots els jugadors i jugadores, podeu gaudir de fantàstics descomptes registrant-vos i identificant-vos demanant el CODI PROMOCIONAL a les oficines del Club.

Si no sou socis però també voleu el vostre material supporter del Club Futbol Tordera, podeu entrar a l’apartat Productes Fan Zone per aconseguir dessuadores, jaquetes o LA TEVA SAMARRETA OFICIAL DE JOC totalment personalitzada!

Tot en un portal fàcilment accessible i molt intuïtiu. El voleu veure?

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Tordera és co-seu del torneig “Fit Promises 20 edition”

Read Next

CARTA DE RECORD A L’ ANTONIO VILLA