Tordera és co-seu del torneig “Fit Promises 20 edition”

Aquest proper cap de setmana, les instal·lacions del Camp Municipal d’Esports de Tordera acolliran el Torneig Internacional Aleví i Benjamí de “Fit Promises 20 Edition”. 

El Club Futbol Tordera col·labora, enguany, en l’organització d’aquest torneig de talents futbolístics en què participaran grans clubs. A l’escena nacional, hi participen equips com el FC Barcelona, el RCD Espanyol o Girona FC, entre d’altres. Tordera també acollirà enfrontaments internacionals d’equips com el Swansea City, l’Olímpic de Marsella o el MontPellier HSC.

Amb aquesta col·laboració, Tordera serà co-seu del torneig compartint terrenys de joc amb el Camp Municipal d’Arenys de Munt. Aquest fet valora les privilegiades instal·lacions que tenim a Tordera i el valor que atorga poder ser seu d’aquests enfrontaments.

De cara a l’any vinent, els diferents equips del Club Futbol Tordera de les respectives categories participaran del Torneig Internacional, competint a alt nivell contra aquests equips. 

Per anar agafant forma, us recomanem els partits d’aquest proper Divendres 21 de Febrer al Camp Municipal d’Esports de Tordera per veure els enfrontaments, que començaran a les 18:30h de la tarda.

De cara a dissabte, des de les 9:30h i fins les 18h, partits amb la participació del FC Barcelona i el RCD Espanyol. 

Aquest torneig compta amb l’organització i col·laboració de la Federació Catalana de Futbol, Nou Events, Footvia International Tournament, Competize, CE Arenys de Munt i CF Tordera.

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

EL CFTORDERA S’ADHEREIX A LA CAMPANYA #THOESTASPERDENT

Read Next

NOU PORTAL WEB DE MARXANDATGE DEL CLUB