EL CFTORDERA S’ADHEREIX A LA CAMPANYA #THOESTASPERDENT

L’esport femení és una clara aposta de la junta del Club Futbol Tordera. Volem que les noies puguin gaudir, amb les mateixes condicions que la resta, de l’esport que enseguida apasiona: el futbol. És per això que ens adherim a la campanya per promocionar l’esport femení, també en el futbol. 

Tal i com remarca la Generalitat de Catalunya, “L’objectiu de la campanya és promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.” 

Des del CF Tordera comptem amb dos equips de noies que ha format més que un grup. Amb orgull, ens sentim agraïts quan viatgen pel territori per mostrar, amb il·lusió i orgull, l’escut i els seus colors. 

És per això, que elles també ha volgut reivindicar la situación i fer-se veure, recolzant aquesta campanya, de la mateixa forma que ho fem des del Club sencer. 

Per acabar, vodlríem agraïr de nou la seva implicació. I és que és gràcies a elles que el nostre club es pot sentir més que satisfet de formar part de l’ #esportfemeni. Us animem a tots a acostar a veure-les a elles i, també, a donar-hi suport a nivell professional. 

 

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

ACORD ENTRE MURALLA ÒPTICA I EL CF TORDERA

Read Next

Tordera és co-seu del torneig “Fit Promises 20 edition”