III JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE PORTERS

El Camp Municipal d’esports de Tordera acull, aquest proper 2 de Gener del 2020, les III JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE PORTERS.

Si ets porter, siguis de l’equip que siguis, i vols aprendre de la mà dels millors professionals, aquesta és la teva oportunitat. L’Escola d’entrenaments específics “Som Porters” amb la col·laboració del Club Futbol Tordera us porten la III Jornades de tecnificació de Porters. 

A més, la formació serà en grups reduïts de fins a un màxim de 5 persones. D’aquesta forma, els porters professionals podràn ajudar al màxim als porters de totes les categories! Per tant, tan si acabes de començar com si ja ets un autèntic “veterà”, tens l’oportunitat de convertir-te en el millor porter de la teva categoria.

Tothom qui s’apunti aprendrà de primera mà d’experts com Dani Castilla (ex-porter torderenc i de 3ª Divisió) i Marc Franquesa (Especialista de porters de la Federació Catalana de Futbol i actual entrenador de porters de Wuhan, China).

L’horari  serà de 9h fins les 13h del migdia. L’últim dia per a inscriure’s és el 10 de Desembre. Per a més informació, us podeu psoar en contacte trucant al telèfon 643667382 (Jordi). 

Hi ha millor forma de començar l’any?

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

ELS VALORS DEL BENJAMÍ A

Read Next

Aida Illas, jugadora a Estats Units, visita el Femení del Tordera