Plantilla definitiva del 1r Equip

El 1r Equip ja té tota la plantilla enllestida per a l’inici de lliga aquest diumenge al camp del Vilartagues. Malauradament, no formarà part d’aquesta l’Aleix Valls. El motiu pel qual el nostre jugador no podrà  jugar, és per la incompatibilitat de tenir vigents dues llicències federatives, una espanyola, com a entrenador, i una catalana, com a jugador, al mateix temps. En resum, uns problemes burocràtics que han provocat que l’Aleix hagi de decidir quina activitat és la que vol fer.
Per part del C.F. Tordera el desitgem molta sort, i que próximament pugui tornar a compaginar les seves dues grans passions i torni amb nosaltres.

Aquest contratemps, encara la pèrdua d’un gran jugador, no provoca gaires canvis a l’equip de Masmiquel, que a banda dels jugadors que van finalitzar la temporada passada, i dels nous fitxatges que hem presentat durant l’estiu. També s’afegeixen a la primera plantilla en Xavier Vidal, que puja del juvenil; l’Àngel Montalban, procedent del juvenil del C.F. Lloret, encara que format al nostre club, i la incorporació de l’Eloi Pérez, gran promesa, que encara sent juvenil formarà part de la primera plantilla.