,

– La crònica – UD Cassà – 1r Equip

UD CASSÀ “B” 0 – 1 CF TORDERA

Gol: José Antonio.

El 1r equip segueix imparable amb el seu objectiu de quedar tercer, i ja depenen d’ells mateixos per aconseguir la fita. Gran partit dels nostres que van dominar el partit en tot moment. La primera part va ser més igualada, encara que el Tordera dominava, el Cassà no perdia la cara al partit i també creava perill. Les ocasions més clares eren dels nostres, però el porter cassanenc, amb un gran partit, permetia al seu equip seguir viu.

A la segona part, el domini del Tordera va ser molt més aclaparador. Des de l’inici va dominar el partit i va tancar al Cassà al seu camp. Les ocasions se succeïen, i finalment, en una molt bona jugada de combinació, José Antonio, que segueix en estat de gràcia, va aconseguir el gol a un quart d’hora d’acabar el partit.

Bon joc dels nostres que van dedicar la victòria al nostre jugador Lluís Lucea, que el mateix diumenge va patir la pèrdua del seu pare. Com els mateixos jugadors van mostrar a les xarxes socials, VA PER TU, LLUÍS!!

Només queda un partit, dijous a la nit al municipal contra el Farners “B”, la victòria donaria la tercera plaça als homes de Masmiquel.