,

La crònica – CF Tordera – CE La Batllòria –

CF TORDERA 3 – 1 CE LA BATLLÒRIA

Gols: José Antonio, Pacho i Molina.

A la tercera va ser la vençuda. Encara que l’inici va ser dubtòs pel gol de La Batllòria al minut 13, aquesta vegada no van aparèixer els antics fantasmes de les dues primeres jornades. El nostre golejador, José, iniciava la remuntada a les acaballes del primer temps.

A la segona part els nostres encara van millorar la seva imatge. Defensivament, encara que Dani Castilla va haver de fer un parell de bones actuacions, com ja ens té acostumats, els nostres van millorar substancialment en defensa. Aquesta solidesa va donar més calma als nostres, una calma que va ser total amb el gol de Pacho. Aquest gol donava tranquil·litat als nostres, i conseqüentment el joc va ser molt més fluid, gràcies també a la qualitat de Jony i Masmiquel amb la pilota, que van permetre un control total del joc al mig del camp. El premi a aquest bon joc va arribar amb el tercer gol, obra de Molina.

Gran victòria dels nostres que ensenya el camí que s’ha de seguir.

Informem que la setmana vinent, el partit que hauria de disputar el 1r Equip contra el Farners s’ha ajornat, per tant, el pròxim partit serà d’aquí a dues setmanes al municipal de Tordera contra la UE Calonge.