,

-La crònica- AD Cal Aguidó – 1r equip

AD CAL AGUIDÓ 0 – 1 CF TORDERA

Gol: José Antonio.

Aquest diumenge al matí, per fi, va acabar la maledicció. Partit molt seriós dels homes de Masmiquel, que davant la impossibilitat de lluitar per somnis majors, ha reaccionat a la recerca d’una en el lloc més a dalt possible de la classificació.

Tots coneixem les reduïdes dimensions del camp del Cal Aguidó, la dificultat de jugar en un camp petit contra un rival més que acostumat a aquestes mesures complica molt la cosa a l’equip visitant. Però el Tordera va variar el seu modus operandi habitual i es va dedicar a practicar un altre tipus de futbol. Un futbol poc vistós, basat en pilotes llargues per a l’Albert Fernández perquè aquest aguantés la pilota i permetés l’arribada dels homes de segona línia. Aquesta estratègia va donar els seus fruits ben aviat, ja que al minut 12, ua bona passada de Gratu cap a José va posar per davant al Tordera.

El Tordera va jugar durant tot el partit amb aquest avantatge, amb una defensa fèrria i sense fissures i un sacrifici col·lectiu que va fer possible endur-se la victòria d’aquest difícil camp.