-La crònica- CF Lloret “B” – 1r Equip

CF LLORET “B” 1 – 0 CF TORDERA

Quarta derrota consecutiva del Tordera. Els homes de Masmiquel no aixequen cap des que van perdre a Calonge i van haver d’acomiadar-se de les opcions de jugar la promoció.

Els primers compassos de partit va començar amb alternança en el joc entre els dos equips. L’única diferència és que el Lloret es presentava en camp contrari amb molta més facilitat. I un altre cop, el mal endèmic d’aquest equip (la falta de concentració), va provocar que al minut 28, Iván Poza, amb un bon xut des de la frontal després d’un mal rebuig de la defensa torderenca, marquès l’1 a 0. El partit, poc vistós fins al moment, va seguir amb la mateixa tònica fins a arribar al descans.

La segona part va començar sense res a destacar, molt de joc al mig camp i poques ocasions per ambdós equips. Amb els canvis però, va començar a canviar la dinàmica i l’última mitja hora el Tordera va arreplegar al Lloret a la seva àrea. Aquesta continuïtat en el joc va permetre gaudir de diverses bones ocasions que els nostres no van aprofitar, i així va acabar el partit. I és que com passa sempre al futbol, quan la dinàmica és dolenta tot es gira en contra.

Com a aspecte positiu hem de destacar el debut d’un altre juvenil. Aquest cop ha estat Adrià Pidemont, que va gaudir de 10 minuts amb el 1r equip. Un altre aspecte positiu és la titularitat d’Eloi Pérez. El jove juvenil havia jugat fins ara uns quants partits amb el primer equip però sempre sortint des de la banqueta.